Eindelijk foto's...
Blijf op de hoogte en volg Mieke
21 September 2006 | Zuid-Afrika, Pretoria
Hallo!
Het zijn er dan wel niet veel en ze zijn zeker niet erg cultureel verantwoord, maar eindelijk is het gelukt om wat foto's op deze site te zetten. Zoals jullie zien had ik het erg naar mijn zin in Mozambique :-). De twee meiden die ook op de foto staan zijn Amy (blond) en Charlotte (donker) en de jongen is Alexis uit Argentinie. Op de foto van het feestje staan ook Medinho en Adolfo. Ik ben nog in afwachting van meer foto's dus hopelijk worden het er snel meer!
Dikke kus Mieke
Dikke kus Mieke
22 September 2006 - 15:21
Marleen:
Het ziet eruit alsof je het enorm naar je zin hebt daar! leuk! geniet maar!
Ik wilde even melden dat ik gister ben geslaagd en mezelf dus vanaf nu officieel juf mag noemen!
Groetjes -
27 September 2006 - 09:02