Let's tango! - Reisverslag uit Salta, Argentinië van Mieke Willemsen - WaarBenJij.nu Let's tango! - Reisverslag uit Salta, Argentinië van Mieke Willemsen - WaarBenJij.nu

Let's tango!

Blijf op de hoogte en volg Mieke

17 Januari 2008 | Argentinië, Salta

Hallo allemaal!
Oké, oké het duurt nog een dikke maand, maar ik ben inmiddels zo hyper dat ik het jullie allemaal even moet laten weten...op 7 maart vertrek ik naar Argentinië!
De eerste twee weken verblijf ik in Buenos Aires om de eerste passen van de tango te leren en om te wennen aan het Argentijnse accent. Daarna reis ik door naar Salta, waar ik vier en halve maand stage ga lopen op de afdeling Neonatologie en Obstetrie (pasgeborenen en verloskunde). Ik ga dus echt niet alleen vakantie vieren :-p
Als ik klaar ben met de stage, ben ik ook meteen afgestudeerd en om dat te vieren plak ik er nog een mooi "reisje" achteraan. Het ziet ernaar uit dat ik pas in december weer terug in Nederland ben en dan wordt het vanaf 2009 toch wel tijd om eens serieus te worden :-)!
Een lange tijd van huis dus, maar gelukkig leven we in het digitale tijdperk. Op deze site is mijn hele reis te volgen!
Liefs Mieke

• 17 Januari 2008 - 13:24

Ike:

Hi Mieke, Super leuk! Ga je zeker volgen op je site! Misschien dat we nog een keer een koffietje kunnen doen voordat je weggaat?

xx

• 17 Januari 2008 - 20:10

Bart Voet:

He Mieke,

En ik dacht dat ik al heel wat reisde... ongelofelijk hoeveel landen jij bezoekt! Erg leuk! En dan in 2009 maar eens een VWO reunie ofzo ;)

• 17 Januari 2008 - 21:11

Toine:

Mieke,

Heel erg veel succes/plezier in Argentinie. Ik ga zelf volgende maand weer terug naar Aruba, om hier voorlopig te gaan wonen. Ik heb vorige week mijn contract getekend!
    Als je in de buurt bent moet je maar langs komen ;-)

X

• 19 Januari 2008 - 08:44

Marije:

ha nichtje!

Heerlijk hoor, dat het eindelijk bijna zover is! Ik zal je missen! Ook geweldig dat je na zo'n lange tijd dan ook afgestudeerd bent!!Voor ons breken er spannende tijden aan, maar ga je helemaal op de hoogte houden met foto's etc!! Over drie dagen klaar met studie! Dan kan ik pas echt genieten van de zwangerschap! hoop je voor die tijd nog te zien! Geniet nog even van alle voorpret.

Liefs en een dikke zoen van Marije

• 10 Februari 2008 - 20:43

Jasper :

He Mieke!

Leuk om een berichtje van je te ontvangen! Echt lang geleden dat we elkaar gesproken hebben zeg. Begin middelbare school voor het laatst denk ik. Je bent iig een mooie vrouw geworden. Denk dat je dat van je moeder hebt! ;)

Onwijs cool dat jij ook zo veel aan het reizen bent. Ken weinig mensen met een geneeskundige achtergrond die dat ondernemen, echt te gek! En dan ook nog landen als Mozambique. Veel mensen kiezen toch meer voor de gangbare westerse en ontwikkelde gebieden.

Ik ben nog niet afgestudeerd, maar het project wat ik hier bij Heineken doe gebruik ik als input voor mijn masterscriptie. Dan klaar en na een mooie studententijd de hoogste tijd om het bedrijfsleven in te duiken en een nieuwe levensfase in te slaan.

Verder moet ik bekennen dat de Lariam hallucinaties redelijk meevallen (alhoewel ik het toch echt een olifantenmiddel vind), maar vind 1x in de week zo'n knikker slikken iets makkelijker dan de dagelijkse Malarone.

Ik wens je heel veel plezier en succes op je reis richting Zuid-Amerika en volgend jaar als je terug bent, dan moeten we een keer op de trip van onze ouders inhaken. Lijkt me echt leuk om je weer eens te zien! Zal iig je avonturen volgen.

xx Jasper

• 27 Februari 2008 - 23:25

Janneke:

Bij deze heb ik je site gevonden :)
    Ik ga je verhalen op de voet volgen!
    Heel veel plezier en succes!!!

Liefs en dikke kus Janneke (Mustangh)

• 28 Februari 2008 - 23:02

Desiree:

Hé Mieke, ik hoorde van jullie gezellige sushi afscheidsavondje vanavond, nog een weekje nederland en dan lang! weg naar argentinië,spannend!!maar wat een geweldige ervaring. Ik wens je een goede reis, onvergetelijke tijd daar en ik ga je ervaringen zéker volgen.
    Heel veel succes, plezier en tango's!
    mama Fleur, Desiree

• 01 Maart 2008 - 13:13

Tante :

Hoi Mieke
    Fantastisch wat je allemaal onderneemd.
    We blijven je volgen op je pad.

liefs Hetty

• 02 Maart 2008 - 13:25

Reno:

Hi mieke, heel veel van jou voorbereiding en meekomende spanning voor dit avontuur heb ik meegekregen. Ik ben er nu wel van overtuigd dat alles goed gaat komen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een onwijs mooie beleving kan worden en je leven kan anderen. Maak er dus iets heel moois van, mas seja seguro, ok? Ondertussen mis ik je nu al hoor. Het is wel heeeeel stil op het lab en zelfs het niet vinden van mijn spullen mis ik al :). Kan ik je niet meer plagen...
    Ik heb een RSS feed toegevoegd aan mijn mail programma, dan kan ik je avonturen volgen en de foto's bewonderen.
    Goede reis!

Liefs, Reno

• 03 Maart 2008 - 09:52

Anniek:

Heeeeel veel plezier Miek. Ik blijf je volgen, ook hier vanuit tanzania!

xx

• 03 Maart 2008 - 10:19

Tim:

Ha Miekje,
    Het gaat onderhand weer beginnen voor jou! Spannend hoor, maar vooral heel erg leuk! Ik hoop echt dat ik samen met Niek langs kan komen, dat lijkt me echt ideaal! Afhankelijk van werk/financieen en studie tegen die tijd, maar we gaan t gewoon proberen!
    Jij in ieder geval heeeeel veel plezier en succes daar!
    x tim

• 04 Maart 2008 - 16:45

Jodie:

heey mieke,

het was een kort maar krachte kennismaking... ik vind het jammer dat je weg bent want het is nu best wel rustig tussen de heren in hahaha
    ik wens je een super vakantie en heel veel succes met je stage daar;-) maar dat zal wel lukken

liefs Jodie

• 07 Maart 2008 - 10:51

Rosa :

Ha lieverd!
    Je zit nu in het vliegtuig en ik vlieg in mijn hoofd al de hele morgen met je mee :) Als je dit leest ben je lekker in Argentinie en kan je grote avontuur beginnen. Kan niet wachten op je eerste jaloersmakende berichten.
    Dikke kus

• 07 Maart 2008 - 12:49

Lieke :

Hoi Mieke,

Wou je even een goede reis wensen naar Argentinie. Heel veel plezier daar en geniet ervan!! Maar dat zal wel lukken ;-

Liefs uit het Haagsche,
    Lieke

• 07 Maart 2008 - 14:45

Lia:

Ha lief,

en, heb je de tassengewichtcontrole-mensen om de tuin kunnen leiden???ben heel benieuwd naar je eerste ervaringen, maar zal geduldig wachten, in ieder geval tot je geland bent :)
    geniet ervan en tot skype!!!

dikke kus

• 07 Maart 2008 - 14:55

Lieke:

Heej Mieke,
    Wow he, 9 maanden Argentinië, super!!! Heel veel plezier de eerste twee weken en daarna zal ik je wel weer veel succes gaan wensen! Zal je zeker gaan volgen, leuk dat dat nu zo kan :D

Dikke kus,
    Lieke (Uden/Nijmegen)

• 09 Maart 2008 - 13:38

Gerrit En Ine :

Dag Mieke,
    Wetende dat je vrijdag bent vertrokken even op je site gekeken. Daar staat al het nodige op. Natuurlijk wensen we je vanuit het Deventerse ook alle goeds toe en hopen dat je daar een geweldige tijd tegemoet gaat.Het avontuur schuw je niet en je zult er ongetwijfeld weer veel inspiratie opdoen en er veel leren.We volgen je.Fijne tijd gewenst!
    Groet, Gerrit en Ine

• 09 Maart 2008 - 21:10

Mama:

We zien uit naar je eerste spannende verhalen en foto's!

liefsxxxx mama

• 09 Maart 2008 - 22:17

Ronald &Toos:

Hallo Mieke,

we gaan je natuurlijk weer volgen deze keer. Hopelijk heb je een goede ontvangst gehad, be je hard aan het werken en heb je een prachtige woonplek met uitzicht over de hele stad?! groetjes Toos & Ronald